Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Homoktövis - egyéb képes leírás - Homoktövis.tlap.hu
részletek »

Homoktövis - egyéb - Homoktövis.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: homoktovis.tlap.hu » Homoktövis - egyéb
Keresés
Találatok száma - 6 db
A gyümölcsöket télen is fogyaszthatjuk

A gyümölcsöket télen is fogyaszthatjuk

Minden zöldségnek és gyümölcsnek megvan a maga funkciója és jellegzetessége. A különböző színű, méretű és formájú zöldségek és gyümölcsök fogyasztása biztosítja számunkra a legjobb formánkat az egészség szempontjából. Valamennyi fontos ahhoz, hogy fenntartsuk szervezetünk jólétét. Érdemes mindegyikből fogyasztanunk naponta, az egészséges táplálkozás nélkülözhetetlen részei!

Állatorvosi rendelő

Állatorvosi rendelő

A legmodernebb nagyfrekvenciás röntgentechnika alkalmazása egy új Gierth HF 200 A Plus készülékkel. A készülék a kisállat praxis minden igényét maximálisan kielégíti. Nagy pontossággal végezhetők az ortopédiai szűrővizsgálatok / csípőizületi és könyökizületi diszplázia

Bölcsöde

Bölcsöde

Bölcsődénk Káposztásmegyer II lakótelep legszebb részén található. Jól megközelíthető, parkolási lehetőség van. Erdősávval határolt zöldövezeti környezetben, lakóparkok közelében. Bölcsődénk reggel 6 30-tól -17 30-ig tart nyitva.

Homoktövis suli

Homoktövis suli

Homoktövis Általános Iskola, 1048 Budapest Homoktövis utca 100. Az iskolai alapítványt 1991-ben hozta létre az iskola 100.000 Ft alaptőkével. Az alapítvány az iskolai élet számos területén nyújt segítséget a tanulóknak. Évente több százezer forintot fordítunk a gyerekek táborozásának , sportolási lehetőségeinek, hétvégi kirándulásainak támogatására.

Ingatlanközvetítő

Ingatlanközvetítő

Irodánkat azért indítottuk, hogy a zöldövezetben élni/letelepedni kívánók számára segítséget nyújtsunk. A IV. kerületi Homoktövis lakókert felépülését immár 9 éve kísérjük figyelemmel, ezért is nyitottuk Irodánkat a Homoktövis úton, a lakókert központjában.

Lakókert

Lakókert

Budapest, IV. kerületében csendes atmoszférában található a Homoktövis Lakókert. 2,3 szobás, korszerű zöldövezeti lakások 45-70 nm alapterülettel, azonnal költözhetőek. Kiváló környezeti adottságok, infrastruktúra. Iskola, óvoda, bölcsőde. Garantált értéknövekedés

Tuti menü